petrawillumsen

Senaste inläggen

Av Petra Willumsen - 14 december 2013 16:31

Varit på stan nu och köpt julklappar med Erika(syrran) och Mommo. Hittade jätte fina presenter att spendera hela årets besparingar på haha!;) nejmen lite kul är det ju ändå!:) bara lite tråkigt att allt är så dyrt... Hade velat ha typ en miljon att bara gå shoppa för!!! Gud jag hade typ dött av grejer!!! Hade typ köpt massa märkeskläder och saker till Sorpresa! När jag tänker efter så skulle jag nog köpt upp hela Charlies!:D min favorit affär. Kan väll säga att man är en stammis när dom som jobbar där vet vem man är, ens namn och allt om din häst! Sen avslöjar det väll rätt mkt om dig när du köper saker där som när jag köpte kedjan berättade man ju typ att jag hade en lite bråkig häst! Men men dom har skit bra grejer i alla fall till skillnad från hööks. Vi köpte en longerings lina (stavning) så skulle vi ha den till Teddy i skogen men han drog sönder den till och med!!! Då tänker jag ju bara på typ en unghäst eller en hingst eller igentligen vilken häst/ponny som skulle få ett litet spratt. Tänk om den då går sönder och springer iväg! Jag menar Teddy är ju stark men inte som en höst!;) STORT MINUS!
Bild på min lilla sötnos<3 ps jag vet att hennes öga ser konstigt ut!

ANNONS
Av Petra Willumsen - 12 december 2013 21:09

Jag är med i ebbasbigbeautys tävling!:)
Var det du med!!! Fina priser;)

ANNONS
Av Petra Willumsen - 12 december 2013 16:45

Av Petra Willumsen - 11 december 2013 07:00

Japp ska snart åka till skolan nu då! Jobbigt... Är typ skit trött och tror att jaga har hunnit jäspa typ 5 miljoner gånger redan.
Men de ska ändå bli lite kul för vi ska fira några som har fyllt år (bland annat mig) så vi har med oss massa fika! Själv tog jag med godis! För de vet man ju att alla gillar;)

Ikväll kommer mamma hem sent så mormor och morfar kommer hit och ska ta hand om Teddy lite på dan och sen hjälpa mig med stallet. Fast jag har ju bara några kassar att göra med ändå:)
Juste igår såg jag att Sorpresa hade en tappsko, tur i oturen...
Och det var så synd om henne för när jag skulle ta ut henne i lösdriften igen så gick jag inne vägen och då går man nerför ett litet "plank". Nej men det ser ut som det typ för det är trä som ligger var och en ganska brant ner till lösdriften och efter det där kommer en vägg. Och stackars Sopan (som inte hade några broddar på sig än) gled ner för hela den backen och råkade klämma mig där nere mot väggen sen. Hon satte sig nästan ner! Och min lilla tjej ville inte gå en meter till sen. Hon var så rädd:( men som tur var så hade Emma sätt det och kom för att hjälpa mig. <3

Av Petra Willumsen - 9 december 2013 17:02

Haha kanske inte så roligt att jag typ bara lägger upp bilder på heathers som jag har gjort men har inte direkt ngt roligt att blogga om just nu... Lier juste! Jag har påbörjat Sorpresas vinter vila nu och den kommer fortsätta i en månad nu:)

Om du också vill ha en heather eller har ngn annan fråga mm kan du kontakta mig på:
Kik: pewill00
Mail: pysen.w@live.se

Av Petra Willumsen - 6 december 2013 15:26

Ja ännu en tråkig dag när man var tvungen att stanna hemma från skolan. Vinden blåser kraftigt utanför och snön blir bara tjockare och tjockare. Kan inte fatta att det knappt var ngn igår!
Linn var nyss förbi med lite läxor och allt som jag har missat. Det är nog det värsta med att vara sjuk.
Men idag hade jag inte mkt feber i alla fall, typ frisk men stannade hemma en extra dag så att jag inte skulle bli sjuk igen. Bättre att vila en dag extra än att bli sjuk en hel vecka sen för att man inte vilade ordentligt!!!

THIS IS ME


Hej! Jag är en tjej på 14 år som älskar att sjunga och rida!

DON'T BE SHY, ASK ME

24 besvarade frågor

RÖSTA HÄR

HJÄLP MIG ATT FÖRBÄTTRA BLOGGEN! Vad ska jag blogga mer om? Snälla rösta!!!:)
 Sorpresa
 Skolan:/
 Vardag:)
 Justin Bieber!
 utseende;)

TIDIGARE ÅR

VAD LETAR DU EFTER?

MINA SENASTE INLÄGG

MITT ARKIV

MIN STATISTIK

FÖLJ MIG

Följ petrawillumsen med Blogkeen
Följ petrawillumsen med Bloglovin'

Min gästboook!:)

KONTAKTA MIG!:D

INSTAGRAM: pewill00

KIK: pewill00

MAIL: pysen.w@live.se

have a nice day! // Petra<3

SORPRESA

 

 

 

Ålder:4 år.

 

Storlek: liten D ponny.

Hur länge jag har haft henne: sen 1 september men hade ridit henne lite innan.

 

Bästa: att hon inte är så rädd av sig och är väldigt mysig + inte nervös på tävlings Platsen.

 

"Sämsta": att hon kan sparkas...

 

 

TEDDY

   

Då VS Nu!;) min lilla cooling:D

 

Ålder: 5 år.

12 januari 2009

 

Ras: lagotto:)

 

Bästa: så mysig och söt + väldigt lättlärd. 

 

"sämsta": att han är så tjurig. Men det är nog pga hans allergi. 

MINA KATEGORIER


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se